30.8. Maanantai (66): lyhyellä nurmella lyhyt jälki, noin 70 askelta. Tarkoituksena nostaa viettiä enemmän jälkeä kohtaan, kun teknisesti jäljestää jo hyvin. Joka askeleella nami ja lopussa pallo piilossa. Jäljesti hyvin ja oli selvästi ilahtunut pallon löytymisestä.

31.8. Tiistai (67): taas lyhyellä nurmella noin 100 askeleen jälki. Nyt oli Raisassa huomattavissa edellisen kerran pallon löytyminen ja oli oltava tarkkana, että fuskata ei silti. Jokunen namikin taisi jäädä. Pelkkä suora jälki ja pallo löytyi taas.

1.9. Keskiviikko (68): hiekkapellolla lyhyen lyhyt jälki, 70 askelta. Tämä siis viljapeltoa mikä on lähinnä pohjaltaan hiekkaa ja sänki oli käännetty. Joka askeleella nami ja alusta oli kuivaa (pöllähteli kivasti). Lopussa oli purkki ja pallo, joista tietenkin purkki jäi merkityksettömäksi. Kuitenkin söi sisällön, kun oli tehnyt kiekan pallon kanssa. Jäljen ajoi hyvin.

3.9. Perjantai (69): vasta ajettu pelto ja jäljen mitta noin 130 askelta. Nyt en jättänyt palloa loppuun purkin alle vaan yhden askeleen eteenpäin heinikkoon piiloon. Joka askeleella nami ja aivan suora. Pientä kiirehtimisen tuntua oli, mutta kuitenkin jäljesti ok. Purkilla maahanmeno ja syötiin herkut,  ei siis havainnut palloa liian ajoissa ja sitten näytin että olihan täällä pallokin.

4.9. Lauantai (70): vasta ajettu pelto jälleen (eri kuin edellispäivän) ja jäljelle tein mittaa reippaat 100 askelta. Matkalle tein yhden suuremman sivuaskeleen kokeillakseni onko Raisa skarppina. Tinka oli mukana ja vähän häiriöksi jäljen teossa, kun kävi parissa askeleessa tutkimassa mitä sinne maahan kylvän :(. Häiriöjälkiä siis matkalla. Raisa ajoi kuitenkin hyvin ja Tinka teputteli välilä aikalailla Raisan pään vieressä. Alustalla oli aika paljon traktorin jälkiä ja jouduin vähän jarruttelemaan sekä puuttumaan pienesti joissakin kohdin. Sivuaskeleen suoritti hyvin ja purkilla maahan käskyllä. Pallon sai multa.

6.9. Maanantai (71): lyhyellä nurmella lyhyehkä jälki (ei muista mittaa :))! Serpentiiniä taisi olla pari kiemuraa ja joka askeleella namia. Pallo on selvästi lisännyt vauhtia ja nyt on oltava tarkempana. Kiemurat meni kuitenkin hyvin ja reagoi niihin hyvin. Lopussa purkki jossa maahan ja pallo multa.

7.9. Tiistai (72): vasta ajettu pelto (eri jälleen kuin edelliset) ja aamukosteus oli kova (oltiin siis aamulla). Mittaa noin 200 askelta ja serpentiiniä matkalla. Nyt ajoi rauhallisemmin ja tarkemmin, kiemuroihin reagoi tosi hyvin. Lopusta löytyi jälleen namipurkin alta pallo, jolloin ei ilmaisua otettua. Suoraan palloon kiinni.

9.9. Torstai (73): illalla lyhyellä nurmella ja oli jo hämärää. Nyt oli touhotusta ja jouduin vähän puuttumaan mikä aiheutti parempaa työskentelyä. Välissä oli kokeiluna 3 askeleen tyhjä pätkä, mikä ei tuntunut ainakaan näin yhden kerran kokeiluna hyvältä. Sai muutenkin olla skarppina ettei huidella askeleiden ohi. Serpentiini ok. Lopusta löytyi namipurkki ja siinä maahan. Syötiin herkut ja jatkettiin jälkeä, mitä oli kaksi askelta ja pallo piilossa. Nyt tuleekin jäljestykseen taukoa nielurisaleikkauksen vuoksi.