Kesäkuun alussa oltiin leirillä Hauholla ja ohjelmassa oli Raisallakin parina päivän puruja. Nyt vaihdettiin rätti purutyynyyn. Lauantain treeni meni kyllä ihan käteen mun osalta . En vieläkään tajua miten sain kämmittyä itseni niin solmuun ja irrotukset oli kauheita jne. Joka tapauksessa Raisa puri hyvin ja hyvällä otteella. Iskut oli hyviä ja samoin hyppyyn meni kovaa. Maalimieheltä tuli kehuja koiralle ja haukut ohjaajalle . Olipahan iltanuotiolla naurettavaa.

 Sunnuntaina uusi kierros ja uhkasin, että jää viimeiseksi purutreeniksi meidän osalta, jos on samanlainen tumpelo ohjaajana. No, ei sentään toista samanlaista saa aikaan ja treeni meni hyvin. Kaikki muu sujui mallikkaasti paitsi irrotuksia on treenattava paremmiksi. Irrotukset eivät olleet puhtaat vaan aina tuli sellainen pieni jauhaminen. Nyt on muuten treenattu ja tehty vähän enemmän selväksi mikä on puhdas irrotus. Noi on sellainen asia missä ei saisi luistaa kertaakaan. Täytynee siis muistaa olla pilkunviilaaja.

 Piilonkiertoja treenasin pitkästä aikaa kotona ennen leiriä torstaina (3.6.). Meni hyvin ja hyvin huonosti. Hyvin meni kierrot, mutta huonosti meni laajuus. Apukepit kierrettiin myös eli oikein kunnon lenkillä ja niitä sitten hinkattiin mun hermojen koetuksella. Lopulta ne sujui oikein mallikkaasti ja kahta piiloa kierrettiin. Leirillä perjantai-iltana koitin paria piiloa ja ensin Raisa oli vähän tutkalla, että mikä piilo. Mentiin ihan lähelle niin hahmotti ne keltaisetkin piilot. Kahden piilon kierto otettiin ja hyvin sujui. Palkat tuli tässä molemmissa multa. Sen jälkeen on otettu kerran tuossa omalla kentällä ja ne meni ihan hyvin.

 Seuraavan kerran puruja otetaan heinäkuulla ja sitten taitaakin alkaa jo pikkuhiljaa säännöllinen treenaus puruihin.