On vihdoin nautittu hieman leppoisemmista keleistä ja lenkkeilty pitkiä lenkkejä. On enemmän käyty ihmisten ilmoilla eli ihan hihnalenkkejä ja aina matkaan kuuluu myös metsän kautta vapaana juoksentelut. Pientä autojen jahtausta oli taas havaittavissa tuossa ison tien lähettyvillä, mutta nopsaan se saatiin pois. Muuten meno on ollut suht leppoisaa...ainakin viime aikoina . Pikku matsi on käyty läpi pari viikkoa sitten, kun neiti päätti ettei olekaan kynsien fiilauksen aika. Tähän asti se homma on mennyt kivuttomasti, mutta nyt ei ollut ilmeisen sopiva hetki moiseen kaunistautumiseen ja Raisa päätti "hieman" vastustaa ekan kynnen jälkeen. Kuvamateriaali jääköön laittamatta, mutta aika kaunista jälkeä se nelikuinen pentukin saa aikaan . Kirjava käsivarsi kyynärästä alaspäin ja vähän pienempää mustelmaa siellä täällä. Raisa sitten vetäisi loppupeleissä häviön tässä ottelussa ja kynnet leikattiin lopulta hyvin kauniisti. Katsotaas kuinka käy seuraavan kerran, nyt ei Raisa ole enää niin hampaaton .

Esineen ilmaisua on treenattu vähän uudella taktiikalla ja siinä ollaan vielä vähän vaiheessa. Haetaan tähän parempaa asennetta ja otetaan namipurkilla. Raisa saa vapautuksella avata purkin itse ja nyt vähän opetellaan, että purkkiin ei silti mennä koskemaan ilman lupaa ja luvan saatua siihen sen sijaan saa käydä käsiksi. Parilla harjoituskerralla on menty jo eteepäinkin asian suhteen.

 Tottisrintamalla on hiljaisempaa toistaiseksi. Haukuttaminen ilman koskemista on edennyt ja toimii jo kotipihassa hyvin, muualla huonommin. Lelupalkkaukseen alamme "valmentautua" pikkuhiljaa nostamalla viettiä rättiä kohtaan. Ruokaa kohtaan ei niin nouse, vallankaan muualla kuin kotona (eikä sielläkään samoin kuin rätillä). Leikki sen sijaan vie kaiken huomion vieraassakin paikassa. Nyt vain nostatusta vielä enemmän palkkaa kohden ja sitten päästään jo tottiksessakin lelupalkkaukseen. Tosin tätä leikittämisvaihetta (liinassa apparin avustuksella) voipi kestää vielä jokunen tovi, joten tottiskirjoittelua ei tarvine odotella. Silloin tällöin tehdään jotain pieniä juttuja nameilla, kuten tähänkin asti.