Kappas kun on taas tovi vierähtänyt ja näköjään kahden viikon aikana on ehditty tehdä 10 jälkeä , että ihan kivasti ollaan päästy vauhtiin. Yritänpä nyt muistella jäljet ainakin suurinpiirtein.

4.6. Perjantai: rehulla ja mittaa jotain 150 askeleen verran ja ensimmäisen kerran loivaa serpentiiniä. Raisa ajoi hyvin ja kun ensimmäinen serpentiini alkoi, niin hieman tarkasteli. Kaarros oli hyvin loiva, mutta askel ei kuitenkaan ihan löytynyt suoraan edestä ja siinä hyvin pientä tarkastelua. Sen jälkeen meni vallan loistavasti. Serpentiiniä ei ollut kuin kahden kiemuran verran ja hyvin loivia. Loppupalkka ja siinä maahanmeno apujen kera.

5.6. Lauantai: multapohja, lyhyt oras ja aikas kuiva pohja. Mittaa 100 askelta ja suora, kun oli Raisalle uudempi pohja ja vaikeahko. Meidän jäljen vieressä ja välillä ristiin näkyi muitakin jälkiä. Ajoi ihan hyvin ja rytmikkäästi vaikemmalla pohjalla. Ei varsinaista loppupalkkaa.

7.6. Maanantai: nurmella ja jälleen serpentiiniä parin kaaren verran, mittaa noin 160-180 askelta. Raisan ajo oli aavistuksen levotonta, häntä heilahteli muutaman kerran ja tarkasteluja tuli kaarien kohdalla. Se ei sinänsä ole ihme, kun oli vasta toisen kerran ja nyt jo vähän "tiukempaa" serpentiiniä. Loppupalkka ja siinä maahanmeno apujen kera.

8.6. Tiistai: multapohjalla, oras noin 5 cm tai alle ja pohja ei kovin kuiva, mutta kova. Jälleen suora, kun pohja muuttui ja mittaa sellaiset 130 askelta. Aika kivasti ajoi jälleen vaativalla pohjalla, pienen pieniä tarkastuksia tuli jossain kohdin, olikohan traktorin urissa. Tarkastelut on sellaisia ettei koira itse poistu jäljeltä vaan pään kääntelyä ja aika hyvin etsii omista jaloistaan jälkeä eli lähde haahuilemaan. Loppupalkka ja maahanmeno siinä apujen kera.

9.6. Keskiviikko: jälleen samaisella oraspellolla ja nyt tehtiin noin 170 askelta mittaa parilla serpentiinillä. Ensimmäinen mutka alkoi noin 30 askeleen päästä ja se oli ehkä vähän liian äkkiä eli tuli hieman hakemista, mutta selvityi hyvin. Mullalla luonnollisesti tulee hiukka enemmän tarkastelua. Loppupalkka ja maahanmeno siinä.

10.6. Torstai: sama oraspelto ja melkolailla samanlainen jälki kuin edellispäivänä, vähän pidempi. Pelto oli ehkä vähän kuivempi ja paikka paikoin aika kova. Polkemista ei kauheasti. Eka serpentiini mutka alkoi noin 50 askeleen päästä ja nyt sujui jo aika hyvin. Aika ajoin pieniä tarkasteluja, mutta vähemmän myös tällä alustalla. Loppupalkka ja maahanmeno siinä.

11.6. Perjantai: vielä mahdollisuus oraspellolle, joten sinne siis. Mittaa vähän reilu 200 askelta ja taisi tulla kolme serpentiiniä. Meni jo vallan hyvin vaikealla pohjalla. Loppupalkka ja siinä maahanmeno.

15.6. Tiistai: nurmella ja kolmen päivän tauon jälkeen vedettiinkin sitten kunnon jälki . Mittaa reilusti elikkä sellaiset 280 askelta ja neljä serpentiini kaarta tai ainakin, kun lopulta se jälki meni lähtösuoralta ihan oikealle. Siis aivan kuin olis matkalla ollut kunnon kulma, mutta kyllä se niissä serpentiineillä meni. Harhajälkiä pariin kohtaan, kun Tuukka ehti mun edellä loikkimaan menokohtani yli. Jotenka haasteita peliin kunnolla ja kaiken lisäksi kunnon häiriötä, kun Tuukka lähti ison rekka-autonsa kanssa meidän perään ajelemaan. Itse asiassa oli vähän liikaa, kun se rekka-auto oli melkein Raisan rinnalla, joten työntelin Tuukkaa mun taakse kunnes tajusi siellä pysyä . Pari vilkaisua siis alussa, kun tuli rekka-auto rinnalle .  Muuten aloitti keskittyneesti ja ajoi hyvällä tempolla. Serpentiinit meni hyvin elikkäs oli helpompaa oraspellon jälkeen. Hyvin ajoi loppuun asti. Harhajälkiä ei edes huomattu, mutta onhan tuolla varsinaisella jäljellä vielä joka askeleella ruokaa. Raisa ajoi ihan ok vaikkei ehkä nyt mikään ihanteellisin jälki kaikilla höysteillä! Loppupalkka ja siinä maahan meno.

17.6. Torstai: nurmella ja mittaa vain sellaiset 100 askelta parilla serpentiinillä. Tämä ei ollut hyvä jälki, oikeastaan aika paska. Raisa ajoi ihan ok, mutta ei ollut sellaista "menoa" mukana. En tykännyt asenteesta yhtään ja jäi huono fiilis vaikka itse jäljellä ei mitään ihmeellistä tapahtunutkaan. Ajattelin että nyt on saanut viime päivinä vähän liikaa ruokaa, kun on ollut hyvä syömään niin olen antanut reippaasti ruokaa ja tämä alkaa näkyä jäljellä. Illalla selvisi, että Raisalla on ripuli joten se selittää huonon ruokahalun. Illalla ei saanut ruokaa ja annoin attapectin-tabletteja. Jäljen jälkeen uimaan ja Tinkasta se oli äärimmäisen hauskaa, kun Raisa juoksi järveen. Tinka nauroi ääneen ja lopulta ehti mun selän takana juosta vaatteet päällä sinne järveen Raisan perässä. Niin oli sitten itsekin mentävä nopeasti perässä ja oltiin aika märkiä kaikki 

18.6. Perjantai: nurmella jälleen aamupäivällä ja jäljen mitta 110 askelta parilla serpentiinillä. Annoin aamullakin vielä attapectinia ja ruokahalu tuntui olevan parempi kuin eilen, joten uskalsin lähteä jäljelle. Nyt olikin meno vähän parempaa, joten eiköhän tuo kunnossa ala olla. Pari tarkastusta taisi tulla, muuten hyvin. Loppupalkka ja maahanmeno.