Viikon aikana on treenattu, mutta mitä milloinkin niin siinäpä vasta kysymys. Ei voi enää muistaa. Joka tapauksessa seuraamisessa käännökset, myös täyskäännökset ja mukaan otettu myös vauhdin muutokset. Lähinnä juoksuun siirtyminen ja kun pysyy hyvin paikka niin kovasti kehua ja palkka vauhdissa. Viime päivinä kokeiltu myös pieniä pätkiä patukka piilossa. Ekoilla kerroilla vähän painoi, mutta nyt on ollut parempi. Kaikki käännökset ja vauhdin muutokset vielä patukka näkyvillä, samoin pysähdykset. Kesken seuraamisen otettu myös hetsaamista ja taas jatkettu, että saadaan virettä vielä lisää. Siinäpä taisi olla seuraaminen.

 Luoksetuloissa on ollut hyvä vauhti ja törmäämistä lukuunottamatta ihan ok. Vartaloavulla olen yrittänyt saada jarruttamaan ihan omatoimisesti ja se on jopa tehonnutkin. Tänään oli loistava vire ja hyvä vauhti ja ITSE jarrutti ennen istumista eikä juurikaan törmännyt ja tuli ihan suoraan! Tosin tulihan multa vähän reippaasti noita kumarrus/kyykkäys apuja, mutta siitä se lähtee. Seuraavaksi taas ilman apuja. Jokusen kerran ollaan otettu luoksetuloa myös maahan jättämällä ja hyvin on pysynyt.

 Sivulle siirtymistä taas otettu mukaan eteen istumisesta. Sain hyvän vinkin aktiiviseen pakotteeseen siinä liikkeessä ja avot kun muuttui koirallakin tahti. Parin kerran jälkeen en ole pakotetta antanut ja nyt vain ylläpidetään sekä vielä vähän myöhemmin ehkä nopeutan lisää. Täytyy katsoa videolta itse miltä näyttää, kun ei ole taas tuota kuvaamista muistanut pitkään aikaan.

 Jääviä liikkeitä otettu ihan satunnaisesti ja makupalalla ne on karmeat, joten lelupalkalla toimii parhaiten. Istuminen nopeutui kummasti, kun annoin pienen merkin takapuolen päälle ja sitä kans sitten myöhemmin vielä nopeutetaan.

 Eteenmeno otettiin myös vieraammassa paikassa eli kerhon kentällä. Vietiin yhdessä lelu piiloon ja matkaa otin reippaasti. Hyvin lähti ja näitä vaan lisää. Myös passiivisen saaliin haukutuksia lisää.