Tänään on aamuruualla otettu tuttuja juttuja ja aina vain paranee. Nyt kokeilin myös vähän takapään käyttöä, kun tuntuu tuo motoriikka olevan aika hyvällä mallilla. Tein paikalla pienen käännöksen vasempaan ja ohjasin namikädellä pentua kääntymään ihan perusasennossa, siten että peruuttaa takapäätään. Käännyin siis pennusta poispäin (vähänkuin takaviistoon), en pentua päin. Aika kivasti hiffasi tämän ja tätä täytyy nyt kokeilla lisää. Maahanmenossa täytyy olla tarkana ettei pentu jää "kippuraan" selkä köyrylle. Huolehtia siis että takapää ehtii peruuttaa. Eteen istuminen jo kohtalainen ja tassut tippuu nopeammin alas. Sivulle tuloa täytyy alkaa miettiä ja jos takapään käyttö alkaa sujua, niin taidan opettaa sivulle tulon suoraan edestä ja jos ei tunnu kovin ketterältä niin sitten kierretään. Voihan tuon myöhemmin muuttaa, jos tuntuu että koirasta tulee kovin pitkä ja kömpelö.

 Tänään on palloleikki sujunut kohtalaisesti ja käytössä on ollut myös pesupallo, kun se tuntui niin vallan kiinnostavalta ja hauskalta. Tennispallolla tehtiin irrotuksia ja vähän noutoa, mutta nyt neiti halusikin välillä viedä vähän mun ohi pallon. Leikki sujui aamupäivällä aika hyvin. Saatiin rauhavaihettakin vähän aikaan ja hyvin taisteli. Iltapäivällä luovutin nuo vanhat college-housuni päältäni leikittämisvälineeksi. Sain nimittäin lisää kirveleviä haavoja. Kuitenkin jo aika kivasti lopettaa kiellosta mun puremisen ja jopa onnistui niin että yritti hyökätä mun reiteen, niin kielsin ja homma loppui heti ja kohdistui leluun, josta kehu. Olin oikein tyytyväinen tähän leikkituokioon.

Tämän jälkeen tosin väännettiin, kun Raisa päätti syödä hyllyltä Tinkan kirjan. Kielsin ja irrotin kirjan, eikä tietenkääni mikään lelu kelvannut vaan täysillä kirjan kimppuun. Niinpä sitten meni vähän väännöksi, kun suuttui tosissaan ja aloitti rähjäämisen. Keskusteltiin asiasta ja yritti vain taistella vastaan mua puremaan. Luulin jo Raisan rauhoittuneen, mutta iskikin sitten mun leukaan kun otteeni löystyi. Sai vielä niin näppärästi nahan väliin, että siinä sitä sitten irroteltiin ja jatkettiin keskustelua, kunnes rauhoittui jonkun ajan kuluttua. Sitten olikin hyvää pataa ja kävi naamaa lipomassa. Nyt siis kirvelee myös leukaa . Jatkamme vielä tänään tottisharjoittelua. Nyt Raisa onneksi nukkuu mun sylissä, on se vaan silloin ihana (kuten myös Hannis totesi )