Eilen meni oikein mallikkaasti piilonkierrot. Otin kaksi peräkkäin ilman palkkaa (siis palkkaa piilolla) ja meni ihan ok. En edes käynyt piilolla kummallakaan kerralla ja matka oli tosi lyhyt. Eka meni hyvin, kun olin menossa piiloa kohti (Raisa oli hihnassa ja tällä erää mun mukana viemässä nameja kuppiin), niin Raisa alkoi kiskoa piiloa kohti jolloin annoin käskyn ja päästin irti. Kierto tapahtui oikein hienosti ja matkaa oli noin 5 metriä. Yritin toista samalla tyylillä, mutta lähempää (ehkä2-3 metriä) ja nyt vähän empi, mutta meni kiertämään ja siitä taas superpalkka. Viimeisenä sitten palkallin ja kunnon matkalta.

 Tänään keksi taas sen paluujälkiä pitkin takaisin tulemisen. Ääähhhh... Nyt en keksi että miksi, sillä olin niin oikealla puolen kutsumassa ja piilo oli tutussa paikassa. Heti kun sanoin ei, niin kääntyi ja kiersi piilon kuin mitään ei olisi tapahtunut . Näitä taisi tulla kolme kertaa ja loppuun sitten onnistuminen. Ehkä tämä nyt oli taas tällainen: välillä takapakkia-muistutus.

 Leikit sujuneet hyvin ja lauantaina oltiin Tuurissa Raisan jäädessä kotiin (oli taas niiiiin kylmä). Lauantai oli sitten lepopäivä leikeiltä ja heti sunnuntaina olikin irrotus aavistuksen tahmeampi. Sen jälkeen sujunut taas hyvin. Tänään on treenattu sitten sitä, että irroteta ei vaikka patukka olisikin "irrotus-asennossa". Selkeästi ennakoi ja irrotti ilman käskyä, kun vedin patuka suoraksi ja vastus loppui. Toisella leikkikierroksella jo puri vaikka teinkin samoin. Tänään ei olla oikeastaan irrotuksia otettu, että saadaan ennakointi pois ja puremin vaikka löysään patukkaan . Hyvin kyllä alkoi oivaltamaan tämänkin jutun.