Koitetaanpas päivittää näitä jälkiä vähän useammin, kun ei sitten kaikkea muista myöhemmin.

16.7. Perjantai (44): Rehupellolla jäljellä mittaa noin 180 askelta. Tyhjiä askelia jäljellä oli kaikkiaan neljä,  ei peräkkäisinä tietenkään vaan satunnaisesti. En huomannut mitään ihmeellistä näissä. Heinä oli paikka paikoin pisempään. Eka 80 askelta oli suoraa ja sitten tuli kolme serpentiiniä, mitkä meni vallan hienosti. Taas oli suoraa ja sitten tuli kulma vasemmalle, mikä meni myös mallikkaasti mutta oli tietty tuota pisempää heinää apuna (hyvä ura ). Tähän jälkeen oikein tyytyväinen.

17.7. Lauantai (45): Eri rehupellolla ja jäljellä mittaa vain 150 askelta. Täysin suoraa noin 100 askelta ja sitten kulma vasempaan. Tyhjiä olikohan 2-4 askelta. Myös tämä jälki meni vallan mallikkaasti!

19.7. Maanantai (46): Rehupellolla ja nyt mittaa jäljellä 310 askelta. Jokaisella sadan askeleen pätkällä oli pari tyhjää (kaikkiaan siis 6). Tästä jäljestä tein sitten ihan laatikon eli suoraa 150 askelta, kulma oikealle, suoraa 80 askelta, kulma oikealle ja loppu suoraa. Ylitettiin myös meidän perjantainen jälkemme, mikä näkyi aika hyvin heinikossa. Teki pienen pysähdyksen siinä kohtaa ja pää kääntyi vähän, mutta jatkoi eteenpäin varmasti. Eka kulmaa en muistanut ihan tarkkaan missä oli ja luulin sen olevan vielä muutaman metrin eteenpäin, kun Raisa reagoi nopeasti kulmaan ja suoritti sen oikein mallikkaasti. Toinen suora meni hyvin ja en huomannut tyhjiä. Toisessa kulmassa tuli pieni tarkastus, mutta hyvin etsi askeleen. Tähän jälkeen oli erittäin tyytyväinen

20.7. Tiistai (47): Lyhyeksi ajetulla nurmella ja takuulla paljon harhajälkiä (asuntovaunualue, missä tällä hetkellä oli vain yksi vaunu). Mittaa tuli taas se vähän päälle 300 askelta ja kuvio meni samallalailla kuin edellisen päivän kuvio, mutta eri pohjalla. Oli hyvä nähdä miten pohja vaikuttaa ja vaikuttihan se. Häiriötä oli muutenkin erilailla ja Raisa ei ehkä ollut ihan niin hyvässä jälkivireessä kuin edellispäivänä. Pienen pieniä tarkasteluja tuli ekalla suoralla ja nurmi oli paikka paikoin tosi lyhyttä. Ennen ekaa kulmaa nosti päänsä jostain häiriöstä ja kulmassa jouduin vähän pidättämään, mutta tämän jälkeen skarppasi ja ajoi toisen suoran paremmin. Toisella suoralla muistaakseni myös nopeasti nosti vähän päätä. Toinen kulma meni myös tarkastellen ja ehkä eka meni vähän paremmin. Taas kulman jälkeen ajoi hyvin, mutta viimeisellä suoralla myös nosti päätä aika loppupuolella (ei vissiin ollut niin hirmuinen nälkä). Tyhjät meni ok, yhtä taisi nuuskutella vähän enemmän. Jälki meni kohtalaisesti, mutta olipa tuolla vähän erilailla häiriötäkin kuin rauhallisella pellolla.

 Seuraavaksi taidetaan sitten tehdä ekstralyhyt ja motivaatiota. Nyt jätetään kulmat taas pois ja tehdään jokunen jälki serpentiinillä. Taidetaan käydä tuolla haastavammassa paikassa nyt jokunen kerta ja jospa löydettäisiin vaikka uusia peltojakin ettei käy liian tutuksi nuo samat paikat.