Eilen otettiin "uusina" juttuina liikkeestä maahanmeno ja seisominen. Koitin siis molempia imutusseuraamisesta ja hyvin onnistui. Seisomisessa tosin eka istui, mutta kun tajusin kääntää nyrkin rystyset ylöspäin eli samoin kuin välillä teen seisomisliikkeessä niin johan toimi. Lähti heti peruuttamaan pari askelta. Muuten samaa rataa ja silleen.

 Tänään otettiin taas noita jääviä ja hyvin meni. Maahanmenoissa yritti välillä vähän pluffata pepun kanssa, mutta palkkailin vain hyvistä ja nopeista niin alkoi sujua. Perusasentoa katsottiin Katjan kanssa ja se on nyt levähtänyt, kun olen ottanut ilman ohjausta. Aukeaa, mutta eri suuntaan kuin normaalista . Siis takapuoli menee mun taakse ja etupää on auki. Tämän olen kyllä huomannut ja korjaillut, mutta palaamme nyt taaksepäin ja otan namin kanssa oikeaa asentoa. Katja naksutteli kun oli hyvin ja itse yritin pitää nimenomaan rintamsuunnan suorana. Täytyy virittää nyt iso peili siten, että näen ilman kropan kääntelyjä. Oikea paikka pysyi hyvin kun otin muutaman oikein ohjaten ja sitten kokeilin ilman ohjausta. Eipä siis parane ahnehtia vaan pysytään tasapainossa ja vaihdellaan noita apuja. Vauhtiluoksetuloja otettin myös pari ja Raisahan pinkoi. Tuli hyvin eteen asti ja onnistuin jopa eteen istumisen siihen vääntää. Luoksetulon eteen istuminen muuten sujuu ihan ok, tosin en vielä oikein tiedä onko siinä varsinaisesti edistytty. Jatkamma harjoituksia....

 Raisan yöt sujuu omassa yksiössä hyvin ja tietää jo mihin mennään kun purutikun kanssa lähden ulos. Täytyy oikein odotella että käy tarpeillaan, kun olisi menossa ovelle. Pari kertaa on haukahtanut, kun olen oven takana kuunnellut mutta sitten hiljenee ja alkaa nukkua. Muu elo sujuu hyvin, tosin vauhti vain lisääntyy. Helposti myöskin pöydältä katoaa ruuat ja ihan nenän alta eli tarkkana saa olla. Tatzin kanssa ovat melkein koko ajan erillään, vain silloin Tatzi on paikalla kun Raisa oikeasti nukkuu. Vauhti olisi muuten hirmuista ja Raisa jaksaa kiusata Tatzia. Gira-mummeli on ihan eri kastissa ja saa olla rauhassa, sillä on näköjään oma arvokkuutensa. Leikit sujuu nyt hyvin ja tulee oikein patukan kanssa haastamaan. Pääsääntöisesti leikimme vielä sisällä, kun ulkona tuntuu olevan kovin viluinen ja pitäisi olla koko ajan liikkeessä (rauhaaiheissa alkaa täristä kylmästä). Irrotus sitten muuten sujuu ja ihan yhdellä käskyllä ja siis oikeasti patukasta . Patukkaan on syttynyt hyvin ja kun näkee että otan patukan käteen, niin alkaa innokas hyppiminen ja on valmiina leikkiin. Tästäkin huolimatta, että patukasta on tullut se pop, niin irrottaa hyvin. Tai no aina välillä voi tulla hasseja, mutta enemmän onnistuu kuin alkaa taistella vastaan. Patoaakin jo hyvin ja odottaa uutta leikkiä. Toivon mukaan en ole tässä edennyt liian nopsaan, mutta kun on opetettu että patukkaan ei irrotuksen jälkeen kosketa ennen lupaa, niin automaattisestihan tuo on tullut kuvaan mukaan.  Tähän olen liittänyt nyt merkkisanan, mitä tulen sitten myöhemmin käyttämään eli kun saa luvan syöksyä kiinni patukkaan niin annan merkkisanan ja patukka lähtee samalla saaliiksi. Raisa on kyllä söpö ja yritän joskus päivittää Raisalle oman sivun kotisivuille sekä niitä kuvia ja videon tynkääkin olis....kun vaan ehtis ja jaksais (Tinka on taas kipeä ).