Taas on jäänyt tämä päivittäminen .  Mutta siis piilon kiertoihin palatakseni, niin kävin silloin viime viikon torstaina ottamassa niitä Peten työpaikan pihassa. Eipä olis tarvinnut sitä reissua tehdä . Raisaa ei kiinnostanut hevon häntää mitkään piilon kierrot! Että puolentoista viikon tauon jälkeen ei vois vähempää kiinnostaa . Niin helpolla ei luovuteta ja eikun Raisa kiinni auton peräkoukkuun ja itse kiertämään piilot. Tämän jälkeen Raisakin kiersi piilot, mutta sen jälkeen ei palkka kelvannutkaan, siis ruoka. Koitettiin sitten ilman apuja, mutta taas ei voinut vähempää kiinnostaa, vaan Raisa paineli leikkimään jääpalikalla. Sappi alkoi kiehua taas kerran, mutta rauhassa päätin vaihtaa taktiikkaa. Homma piti saada kohdilleen. Otin jääpalikan millä Raisa leikki ja Raisa jälleen kiinni ja vein muka jääpalikkaa piilojen taakse. Taas mentiin hienosti piilonkierrot ja palkaksi sitten lenteli se jääpalikka. Nyt alkaa tuntua siltä, että ruokapalkalla ei pitkälle pötkitä. Palaamme siis lähtötilanteeseen toistaiseksi, kun vaihdamme piilonkiertoihin palkkauksen.

 Seuraavana päivänä eli perjantaina otin omassa pihassa piilonkiertoa rätin avulla. Jälleen hyvin lyhyt matka ja kiersin piilon itse. Hyvin meni tämä ja sai tulla rättiin kiinni. Otin toisen ilman näyttämistä ja nyt ei meinannut lähteä, joten menimme vielä lähemmäs ja onnistui. Vielä kolmas otettiin ja nyt onnistui hyvin, joten tähän lopetettiin.

 Tänään otimme jälleen kiertoa ja nyt siis on jälleen vain yksi piilo. Leikittiin palloilla ja vein piilon taakse pallon toisen pidin itselläni. Hyvin lähti piilolle ja tuli pallon kanssa minun luo, mistä sitten alkoikin kahden pallon leikitys. Otin vielä ilman piilon takana olevaa palkkaa ja ilman näyttöä. Tämä meni myös oikein hyvin ja pallo palkaksi. Kolmannella vein taas pallon piilon taakse ilman, että Raisa näki. Hyvin kiersi jälleen, mutta ei ottanut piilon takaa palloa vaan tuli vauhdilla mun luokse kuitenkin hyvin kiertäen. Luultavasti minun täällä-kutsu pisti sen verran liikettä töppösiin, ettei ottanut palloa piilon takaa matkaan vaan tiesi minulta tulevan sen lentävän pallon . Tästä siis jatketaan ja eiköhän nyt ala taas piilonkierrot maistumaan.