Oltiin lauantaina Längelmäen hallilla kasvattien kanssa treenailemassa ja Raisa teki pari kierrosta. Aamutuimaan ensin sellaisella "golffareiden" alustalla ja siellä otettiin alkuun luoksetuloja. Eka suoraan palkkan ja palkka mun vasemmalla puolen (banaani-kaari alkanut jäädä vähäisemmäksi). Toinen otettiin eteen istumaan patukka leuan alla, tässäkin pyrkii vähän mun oikealle puolen eli sinne puolen minne tekee kaarteenkin. Kolmas vielä suoraan palkkaan vasemmalle puolen ja nyt jo aika suora tulo. Sitten haukuttiin ja seurattiin ja jotain pientä muuta. Haukku ei irronnut normaaliin tapaan, vissiin hallin kaiku vähän ihmetytti. Myöhään iltapäivällä tein toisessa hallissa ja siellä oli muita koiriakin reunalla. Nyt haukkui hyvin ja teki ihan ok.

 Sunnuntaina vain yksi tottiskerta aamulla ulkona pihassa. Annoin toisen ruuan piilonkierroista eli tällä erää vain kaksi ruokailukertaa. Raisan ei tartte vielä hoksata, että se ruoka on jokapäiväinen juttu, vaan se voi tulla milloin vaan ja sitten olla taas pisempi väli.

Tänään tehty kaksi kierrosta tottista ja aamulla tehtiin jäähallin parkkiksella, kun vietiin Tuukka hoitoon. Ihmetystä tällä erää aiheutti hiihtäjät, joita kauempana näkyi. Tekemistä tämä ei niinkään haitannut ja lopuksi mentiin sitten katsomaan vähän lähempää. Piti siinä vähän puhista, kun tuli koululaisia pitkä jono suksien kanssa, mutta loppui äkkiä kun tajusi että nehän on nuoria poikia eikä kummituksia. Raisalle siis jälleen uusi maailma avautui. Päiväruokaa ei saanut vaan oikeastaan aikalailla illan suussa ja se kierros tehtiin sisällä. Ulkona on mun mielestä parempi, kun ei noi tassut sudi niin paljon, tosin omat näpit jäätyy kun Raisa kuolaa käden . Mitään uutta ja ihmeellistä ei olla otettu eli samaa virettä jatketaan ja kättä nostellaan välillä seuraamisessa.