Tänään heitettiin neljä kierrosta tottista, jaoin siis iltapäivä ruuan kahteen osaan. Kun alettiin nyt pelkkään tottisrumpaan niin tehdään lyhyitä ja usein. Aamulla tehtii pihalla lähinnä seuraamista, perusasentoja ja luoksetuloa. Ei näissä mitään kummallista. Perusasentoon tulo ei niin hyvin onnistu vielä ulkona kuin omassa keittiössä .

Iltapäivä ruoka sitten kahdessa osassa ja eka pätkällä keskityttiin seuraamiseen sekä sivulletuloon. Seuraamisessa käsi nousee välillä ja ihan hyvin menee, tätä vain pikkuhiljaa lisätään. Sivulle tuloa joutui Raisa sitten pähkäilemään, kun annoin apuja aika vähän. Kyllä ne alkaa sujua ja samoin oikealle käännös paikalla ilman apuja. Ainut mitä vielä tekee on aina se helkkarin pomppu (mitä mä en todellakaan halua), kun siirrytään paikalla esim. vasemmalle tai oikealle. Eiköhän tuo kuitenkin jää pikkuhiljaa pois kun on vain tarkkana palkkauksen kanssa. Pomppu lähinnä kohdistuu mun vasempaan käteen vaikkei siinä olisi namuakaan. Luoksetulossa keskityttiin heti palkkaukseen ja nopeuteen, hyvin meni.  Toinen sessio iltapäiväruualla oli sitten seisomista muutama toisto ja maahanmenoa muutama toisto myös sivulla pari kertaa ja siinä vähän maassa pysymistä kauemmin (ei tietty montaa sekuntia, mutta että idea alkaa selvitä). Sitten taas sivulle tuloa ja koko ajan edistyy. Tulee ilman apuja mun viereltä, tosin jää välillä vähän taakse.

 Illalla taas seuraamista ja paranee pikkuhiljaa. Tuli jopa vasemmalle puolen käveleen kun vasta nameja siirsin käsissä. Ja sitten sivulle tuloa, ensin pienillä avuilla ja käännökset paikalla aika ok. Sitten kokeilin että Raisa seisoo viistosti melkein mun edessä ja sanon vain sivu liikuttamatta vähääkään vasenta kättä (tätä olen vähän liikauttanut jos ei tajua). Mitä tekee Raisa.....tulee sivulle niin näpäkästi kuin vain tällä osaamisella voi . Eikä se ollut sattumaa vaan onnistui myöhemminkin. Alkaa siis olla käsky hanskassa ja päästään taas kohta hommassa eteenpäin, kunhan tämä käy vielä varmemmaksi. Eihän tämä nyt vielä mikään täydellinen ole ja seuraava vaihe on sitten hakea vielä pienempää kaarretta sivulle tuloon sekä nopeutta mutta ne katsotaan ajallaan. Kun homma varmistuu niin koko ajanhan nuokin asiat paranee. Käännökset paikalla myös siten että seison itse suorassa ja käännyn. Vielä tulee sitä etujalkojen nousua, mutta vähenemään päin. Olen myös kieltänyt kun paikalla ollessa yrittää kurkotella mun käteen ja palkka tulee aina vain kun on ne neljä tassua maassa. Nyt on fiilis hyvä ja tuntuu että yksi homma on ainakin tosi kivalla mallilla. Onhan Raisalla ikää kuitenkin jo 11,5 viikkoa . Luoksetulot myös hyviä ja tein jonkun väliin että kädet oli ylempänä ja jonkun siten että vedin melkein istumaan asti, sitten vähän nosto ja kädet sivuille kun Raisa oli istahtamassa. Tässä päästään sitten kans kohta eteenpäin, toivon mukaan. Nyt on taas nopeampaan kun on tullut useampi toisto heti palkalla ja jatkan vielä vaihtelua heti-palkka ja viive-palkka. Loppuun pari seisomista ja pari maahanmenoa, mikä on alkanut myös mennä parempaan. Näissäkin siis vaihtelua palkkauksen ajoituksessa.