Kahden piilon kiertoa otettu pihassa, siten että piilot ja palkka kakkospiilolla valmiina ja vasta sitten Raisa kehiin. Ei ongelmia ja hyvin paineli kakkospiilolle ykkösen kierron jälkeen. Toiselle kiekalle vietiin sitten ruokaa molempien piilojen taakse ja otettiin toisesta suunnasta eli nyt jäikin ykköspiilo mun oikealle puolen.

Pitihän sitä matkaakin saada mukaan, joten keskiviikkona talsin tuonne pellolle polut kolmelle piilolle. Ja jestas sentään sitä lunta riitti . Raisa keksi superhauskan leikin mun takana, kun jalat hävis hankeen niin pitihän niitä metsästää aina kun ne näkyviin tuli . Ihan kuin ei olis ollut muutenkin työn takana tarpoa hangessa ja joku yli-innokas näykki pohkeisiin kiinni. Piti vähän muistutella. Loppujen lopuksi otin vain yhden piilon kierron, kun sen polun sain niinkun Raisalle juostavaksi ja hyvin meni (paitsi ettei ensin erottanut etenevää polkua). Iltapäivällä jatkoin tallausta parin muun rundin osalta ja hiki valui.

 Yön pakkanen oli sitten kovettanut mun "polkuja" sopivasti ja Raisaa ei upottanut. Tänään otettiin kahden piilon kierto ykkösen ollessa oikealla puolen ja siinä oli ongelmia. Ei siis kierron kannalta vaan polun erottelun kannalta. Raisa kun tuli samaa polkua takaisin mitä oli mennytkin eikä erottanut "eteenpäin" lähtevää polkua, vaikka olin kuinka itse edennyt keskilinjaa pitkälle. Yritettiin uudelleen, mutta ei niin ei. Vein sitten Raisan piilolle ja käskin odottamaan kulkien koko ajan toinen käsi ojossa taaksepäin kohti Raisaa ja se pysyi kuin pysyikin siellä paikallaan . Sitten kutsuin ja nyt tuli oikeaa polkua, mistä pystyin lähettämään suoraan kakkoselle. Sinne meni, kylläkin vähän pää maassa eli haistellen jälkiä ja tajusin että eihän se pieni koira varmaan nähnyt sitä piiloa, kun polkua pyyhälti niin, että selkä vain näkyi . Oikein idioottikerho koolla, mutta Raisa teki sen mitä näytettiin ja eteni piilolle saaden sieltä vähän isomman satsin ruokaa ja teki kierron. Totesin, että etsimme auratun alueen mihin saan kaksi piiloa ja teemme kiertoja vain niin. Ei mikään helpoin treeni pennulle, kun se melkein häviää sinne uraan sen verran paljon sitä lunta on kertynyt. Joka tapauksessa treeni onnistui ja Raisa oli super, vaikeissa olosuhteissa .