Viimeisen reilun viikon aikana ollaan keskitytty jälleen tottikseen enemmän ja aiheena on ollut liikkeestä istuminen. Sitä on tehty päivän aikana 2-4 kertaan ja kerrallaan 1-2 kertaa, satunnaisesti alkuun jouduin ottamaan useamman kerran. Nyt liike tuntuu sen verran nopealta, että yleensä kerta riittää ja harvemmin on otettu toinen perään. Teen liikkeen jollain herkulla ja vapautus takapalkalle ruualle. Pieni haukku on otettu alkuun. Liike on nopeutunut ja varmistunut, toki avut on mukana. Teen tämän liikkeen etuperin eli ihan normikaavan mukaan, kun tuntui etten saa istumisliikettä nopeaksi takaperin kävellen. Oman käden käyttö tuntui kankealta.

Nyt taidamme jättää liikkeestä istumisen hautumaan ja otamme seuraavaksi kuurina maahanmenoa liikkeestä. Sen teen takaperin, kun siinä taas saan paremmin homman toimimaan niin päin. Tänään on jo koitettu ja tässäkin nyt tarkoitus kuurina saada varmuutta ja nopeutta. Nyt ei tule vapautusta takapalkalle vaan multa tulee ruoka. Näiden ohella jatketaan tekemällä jokunen seuraamispätkä, ettei tule liikaa ennakointia liikkeisiin eli aina seuraamisesta ei tehdäkään jäävää liikettä. Sisällä on vain tehty pakkasten vuoksi. Kyllästyttää jo nuo kylmät kelit. Oma pää on tukossa ja luultavasti poskiontelutulehdusta pukkaa, sen verran jomottaa. Yritän nyt kuitenkin huimaukselta pysyä pystyssä noissa maahanmenoissa, kun täytyy se käsi viedä sinne alas lattiatasolle.

 Piilon kiertoja ei olla päästy tekemään pakkasten ja kovan viiman vuoksi. Ehkä tänä iltana pakkaan lapset ja piilot autoon ja ajelemme Peten työpaikan pihaan ottamaan pari kiertoa, jos olo ei tunnu kovin pahalta. Pete on iltavuorossa pari päivää joten illat on sen mukaiset . Tuntuu ettei päivällä ehdi oikein tehdä mitään. Tänään leikitettiin kyllä Raisaa, siten että Pete oli tolppana ja piti Raisaa kiinni. Hyvin meni. Tuntuu että leikityksetkin on jääneet, kun on oltu niin flunssan kourissa koko porukka. Koirat saa lenkitettyä jotenkin, mutta sitten on ihan puhki. Nyt taidankin painua taas sängyn pohjalle, kun Tinka vielä nukkuu ja Tuukka katsoo piirrettyjä. Tuukka on ollut vähän väliä kuumeessa ja Tinkaltakin on jo tulehdusarvoja mittailtu, mutta eiköhän tämä virusperäistä tautia nyt ole. Yötkin on sitten sen mukaiset, kun molemmat lapset meidän sänkyyn tunkee ja herätyksiä on  vähän väliä. Niin ja olihan tässä Raisalla lepopäiviäkin, kun ontui toista etujalkaa. En tiedä mistä on tullut, mutta tallista kun hain niin aristi toista etujalkaa eikä sitä edes heti huomannut kun laukkaili pitkin pihoja. Vasta kun raville tiputti niin huomasin. Pahaa pelkään, että on hyppinyt sen sisätarhan verkkoon ja siitä se on nitkahtanut tai jotain. Seurannassa on yhä, mutta näyttäisi jo olevan kunnossa. Lenkitykset on hoidettu rauhassa ja käyty ihmisten ilmoilla remmilenkeillä. Sellaista Pesälammen perukoille kuuluu