Ei sitten treenattu keskiviikko iltana enää, kun ei vaan kyennyt. Vatsatauti ei antanut niin helposti periksi ja niinpä kurkisteltiin taas vessanpönttöön ja oltiin voimattomana. Torstaina ei myöskään mitään asiaa töihin eli se siitä "hätäavusta" sille päivälle. Perjantaina kävin sitten muistelemassa miten ne työt sujuu ja sekin päivä meni vähän siinä "toipuessa".

Lauantaina sitten jo itseä niskasta kiinni ja töiden jälkeen treeniä. Ohjelmassa oli luoksetuloa lyhyeltä matkalta eli siis ihan eteen istumista. Tehtiin useampia toistoja muistaakseni kolmelle eri kerralla. Välillä Pete oli pitämässä kiinni ja nostatin silloin enemmän, kun taas välillä jätin Raisan odottamaan, jolloin ei oikein hetsit onnistu. Patukka leuan alla ei  hyvä, mutta sisällä oli vaikea tunkea patukka piiloon vaikka sekin tuli kokeiltua. Tungin siis patukan poolopaidan alle ja tuli heti luokse hyvin, mutta sitten palkkaussana ja YRITYS vetää patukka kokonaan esille nopeasti!! Onneksi ei ihan naaman tai kurkkuun kiinni tullut eli ehdin väistää alta pois ja sain sen patukankin sieltä jotenkin pois. Ihminen on sitten välillä niiiin fiksu . Joka tapauksessa eteen istuminen alkoi sujua ja siitä jatketaan. Tehtiin näitä sekä sisällä että ulkona. Seuraamispätkät hyviä ja paikka on ollut aika hyvä eikä paina. Lisäksi otettiin ulkona haukusta istuminen, meni hyvin. Haukusta maahanmeno oli nopea ja käskyn jälkeen vielä patukkakäsi maahan, pieni odotus ja kehu sitten palkka. Nämä nyt hyviä.

 Sunnuntaina ja tänään samoja ohjelmistossa, tosin vain yhdet kerrat kumpanakin päivänä. Eilen ulkona haukusta maahan oli nopea samoin istuminen ja seuraaminen. Luoksetulo ok. Tänään seuraamisessa alkoi taas paikka mennä edemmäksi, joten tarkkana patukan kanssa. Maahanmeno haukusta oli jälleen hyvä kuin istuminenkin. Tänään ei otettu luoksetuloja lainkaan.

 Illalla kun katsoin telkkaria, niin yhtäkkiä aloin kuunnella kun Tuukka toistaa istu-käskyä. Kelasin nopeasti, että Tatzi ja Gira on Peten kanssa pihalla, joten vain Raisa on sisällä (lenkin jälkeen pääsi sisälle kun oli riittävän väsynyt ). Hiivin katsomaan, niin Tuukkahan oli hakenut salaa koirannappuloita ja koulutti Raisaa. Kumma kyllä Raisa teki istumisen ja maahanmenon Tuukan käskyillä. Tosin lopetin tämän leikin siihen ja juteltiin Tuukan kanssa, että Tatzi on vain hänen treenikoiransa ja Raisa äitin. On Tuukka vaan välillä niin innokas ja tykkää Raisasta. Gira ei viitsi nappuloiden perässä enää juosta, mutta onneksi Tatzi juoksee. Onhan se Tukka yrittänyt saada kerran Raisaa haukkumaankin, mutta se ei oikein tuottanut tulosta. Niin ja yrittänyt ehdottaa, että saisi hihan käteensä ja päästäisin Raisan siihen kiinni . Sai silloin leikkiä pentuhihalla Tatzin kanssa ja hauskaa oli. Kait siitä vielä joku koirakouluttaja tulee tai sitten vanhempana ei halua enää koiria nähdäkään . Yritän nyt kuitenkin vielä itse hoitaa tämän Raisan koulimisen .