Sunnuntain oltiin Längelmäen hallilla ja päivä aloitettiin Liisan ihanasta ruokapöydästä. Ahmimme itsemme täyteen ja sitten piti lähteä hallille treenaamaan . Treenaamassa oltiin bortsujen kanssa. Raisa ei nyt ihan bortsusta mene, mutta kyllä siihen sakkiin yksi Raisa aina tarvitaan . Siis ei rotusortoa ollut havaittavissa ja Raisa löysikin itselleen kivan kaverin kuukautta nuoremmasta Fox-pojasta. Ulkona ne veti leikkien ja hauskaa näytti olevan. Fox veti villaslipoveri päällä ja Raisa sai Giran vanhan hurtta-takin perinnöksi, joten helmat heiluen mentiin . Tottista tehtiin parin kiekan verran ja tuli aikas paljon Raikulla otettua. Eipä ollakaan noin pitkiä treenejä tehty ja oli vähän hyytymisen merkkejä, mutta sen jälkeen onkin ollut lyhyitä treenejä pari. Raisa teki pari pätkää patukalla seuraten, siis hyvin lyhyitä ja ne meni ihan hyvin. Ehkä ei vielä ihan sellainen asento mitä haluan, joten taidamme pitäytyä imutusseuraamisessa siihen asti kun hammaskalusto on suussa kunnolla. Videolta katselin ja ei se pahan näköistä ole, mutta kun pilkkua viilataan niin ainahan sitä jotain löytyy . Luoksetulon otin muuten patukkaan ja nyt oli aikaslailla suora. Kiinnipitäjän on vain laitettava Raisa jalkojen väliin, niin siitä lähtee suoraan eikä tee banaanikaaria. Palkkaa näytin jalkojen välistä ja sitten jalat kiinni, kun kutsuin ja avasin taas hyvissä ajoin, jotta palkka tuli suoraan jalkojen välistä. Ruualla otin sitten imutusseuraamista ja jäävätkin (tästä se pitkä treeni tuli ). Videolta katsottuna ei se istuminen ole niin hidas miltä tuntuu, mutta kun aina haluaa vain enemmän ja enemmän. Iso KIITOS treeniseurasta, olihan mukava päivä.

 Eilen otettiin aamulla puolella ruualla tottista kotona sisällä ja vain seuraamista. Tästä ei tullut kuin kolme pientä pätkää, kun en syöttänyt koko ruokaa (sai piilonkierroista sitten enemmän). Hyväkin näin, että tuli sellainen olo, että maha jäi tyhjäksi . Illalla samoin pieni pätkä ulkona seuruuta.

 Tänä aamuna käytiin ottamassa kirjaston rannassa vähän tottista, mutta ei tuntunut kovin hyvältä. Sain hyvän hauku ja seuraamisen niin lopetettiin ja sitten vain haukuttiin loppuruoka. Tähän vaikuttaa nyt mitä ilmeisemmin se, että olen alkanut "puuttumaan" haukussa vasten hyppimiseen. Nyt pitäisi pikkuhiljaa Raisan haukkua ilman mun koskemista. Tässä olen vain siirtynyt alta pois ja se on vähän aiheuttanut hämmennystä, kun on saanut "nojata" etujaloilla mun reittä vasten tai mahaa vasten. Silti eilen illalla tuli jo vähän pompottamis-haukkuakin tassut maassa eli kyllä se sieltä nousee pikkuhiljaa. Aamulla myös haukkui maassa ihan mun edessä, kun tähän asti on mennyt vähän taaemmas. Voi olla, että keskitymme tottiksen sijaan pari kertaa haukkuharjoitukseen uudella mallilla ja sitten taas jatkamme kun tulee hyvä varmuus takaisin. 

 Se on muuten TIISTAI, EIKÄ MITÄÄN OLE VIELÄ SATTUNUT!! Tämä koputtaa nyt nopsaan puuta ja pitää silmät selässäkin lopun päivää