Tulipa siinä juhannusviikolla kokonainen viikko taukoa jäljen ajosta. Tuukalta meni sääriluu poikki ja sairaalassa vietettiin muutama päivä. Mutta sen jälkeen onkin ajettu taas ahkerasti viikottain noin neljä jälkeä.

29.6. Tiistai (34): rehupelto oli leikattu ja alusta oli vaikea, lyhyttä osin kuivunutta heinää. Tein vähän reippaa jäljen näin vaikeaan alustaan ja tauon päälle, mutta kyllähän se ajettiin. Mittaa taisi olla lähemmäs 300 askelta ja mutkaa aikalailla. Alku oli suoraa sitten serpentiiniä ja vähän loppuun taas suoraa. Raisa joutui tekemään töitä oikein kunnolla noissa mutkissa ja jouduin jopa huomauttelemaan jostain vilkuiluista. Aika hakemista oli, mutta selvittiin kuitenkin.

30.6. Keskiviikko (35): samainen rehupelto ja nyt vähän lyhyempi jälki, kuitenkin sekin taisi olla siellä lähellä 200 askelta. Samoin oli hakemista tässä, muttei ihan niin paljon kuin edellisessä. Pari kertaa huomauttelin ja jäljen ajo tiivistyi tästä.

1.7. Torstai (36) ja 2.7. perjantai (37): samanlaiset jäljet näinä päivinä eli 100 askelta ja suoraa samaisella rehupellolla. Meni hyvin ja jäljet päättyi ilman loppupalkkaa.

6.7. Tiistai (38): nurmella opiston pelloilla. Mittaa oli jotain 150 askeleen tietämillä ja alku suoraa, sitten pari kolme serpentiiniä. Tämä meni vallan hyvin noiden vaikeiden alustojen jälkeen. Hellekausikin menossa.

7.7. Keskiviikko (39): päivällä rehupellolle ja siellä olikin jo alkanut ihan kivasti vihertää. Tosin jäljen teosta ei meinannut tulla mitään, kun sain jalat alleni kesken kaiken salaman lyödessä ihan lähelle ja pamaus oli hirmuinen. Niinpä odoteltiin autossa vähän aikaa, että ukkonen meni päältä pois. Jäljelle tuli mittaa noin 130 askelta ja vettä satoi. Eka oli suoraa ja sitten vähän serpentiiniä. Odottelin autolla 10 minuttia, kun alkoi jyristä taas uhkavaasti. Raisa ajoi hyvin ja oli tarkkana. Loppupalkalla maahan käskyllä. Haukutin ensimmäistä kertaa paalulla ja näytti vähän nostavan.

8.7. Torstai (40): illalla jäljelle rehupellolle ja mittaa 175 askelta. Suoraa 100 askelta ja sitten pari hyvin loivaa "kulmaa". Raisa ajoi hyvin, kerran tuli jotain pientä tarkastelua kun traktorin ura meni poikittain jäljestä. Loppupalkalla maahan käskyllä ja nämä nyt ei ole erityisen nopeita tässä vaiheessa, toivottavasti siitä nopeutuu.

10.7. Lauantai (41): rehupellolla, mutta hiukka eri pellolla. Mittaa taisi tulla vähän alle 200 askelta ja kuivahko kohtakin missä traktorin jälkiä (olisko joku kääntökohta).  Ensin 100 askelta suoraa ja sitten serpentiiniä. Raisa ajoi maltilla ja meni hyvin myös kuivan kohdankin. En muista että olisi ollut mitään ihmeellistä. Loppupalkalla maahan. Hellejälki.

12.7. Maanantai (42): opiston nurmella ja vielä illalla kahdeksan aikaan näytti lämmintä +29 astetta, joten jälleen tuli kuuman kelin jälki. Tai ainoastaan nuo sadejäljet on olleet vähän viileämpiä, muuten on järven kautta menty jäljelle. Jäljellä mittaa 160 askelta ja suoran jälkeen pari kolme tiukahkoa serpentiiniä. Tämän jäljen ajoi hyvin ja on tarkkana noiden serpentiinien kanssa. Alueella taisi olla jotain öppiäisiä, kun Raisa muutaman kerran irvisteli syödessään. Ei ollut mikään hyvä pohja muutenkaan.

14.7. Keskiviikko (43): rehupellolla ja taas ukkonen jyrähteli sateen saattelemana. Jälki 180 askelta ja serpentiiniä puolivälin paikkeilla loivempana ja tiukempana. Tälle jäljelle jätin kaksi tyhjää askelta suoralla ihan kokeeksi, ei tietenkään peräkkäin, muuten namia joka askeleella kuten aikaisemminkin. Raisa oli hyvässä vireessä ja paalulla tuli jo vähän vaativampaakin ääntä. En huomannut missä tyhjät askeleet oli, kun Raisa ajoi koko jäljen niin tasaisesti, joten ei hassumpi kokeilu. Loppupalkalla maahan käskyllä. Raisa tuntui olevan nyt oikein super.