Tällä hetkellä ei tehdä mitään ihmeellistä tottiksessa, lähinnä käydään leikkimässä eri kentillä. Pikkuhiljaa rakennelleen kuviota kisasuoritukseen eli hallinnan kautta viettiä lisää. Odotellaan kentän laidalla maassa ja kun menen viereen ottamaan koiran perusasentoon niin siitä sitten vire ylös haukulla ja palkka. Joskus sitten tästä seuraamista ja haukku,palkka jne. Kunhan nyt vähän jo opetellaan. Tottiksessa ei tällä hetkellä mennä eteenpäin vaan annetaan Raikun vähän kasvaa.

 Seuraamisessa patukka on ollut jo piilossa, mutta välillä esillä eli vaihtelevasti. Vallankin jos on jotain vaikeampaa niin palkka esillä. Jääviä otettu vähän. Luoksetulossa vauhtiluoksetuloja jonkun verran ja satunnaisesti lyhyeltä matkalta eteen istumaan. Sivulle siirtyminen on hyvä tähän koulutusvaiheeseen. Noutoa en ole ottanut sen jälkeen kun ote kapulaan oli hyvä. A-estettä on kokeiltu ihan loivana ja tulee mun luo esteen yli. Hyppyäkin pitäisi kait kohta koittaa ihan matalana. Eteenmeno on unohdettu kokonaan, joten sitäkin vissiin jossain välissä.

 Tein Raisasta kooste videon ja se ei ihan uusinta uutta ole eli sieltä kesäkuun alusta. Puruissa puree tyynyyn toista kertaa (edellisenä päivänä puri ekan kerran). Tekemistä vielä riittää vaikka kuinka paljon, että tottiksessakin saan Raisan haluttuun pakettiin  .

Tässä video: giramin.kuvat.fi/kuvat/Omat+Koirat/Raisa/Videot/Kooste+Raisa+8+kk.mpg