Aamulla jälleen tottiksen kimppuun ja jälleen samaa kaavaa. Ei mitään ihmeellisyyksiä, seuraamisessa pienen pientä edistymistä, luoksetulot nyt ok kun olen ottanut vaihtelua ja vauhtia, sivulle tulot suht ok (vaatimus näköjään meikäläisellä senkun kasvaa, vaikka pieni tekee sen minkä kykenee ), maahanmenot edistyneet.

 Iltapäiväruokailu jaettuna jälleen kahteen kertaan. Eka pätkällä seuraamista ja sivulle tuloja sekä luoksetuloon muutama toisto. Seuraamisen yhteydessä taisin ottaa kolme liikkeestä istumista ja ne meni hyvin. Yksi oli viive-palkalla, muut namia syöden koko ajan. Seuraamisessa meni jopa käännös hyvin (molemmat suunnat), siten että käsi oli ylempänä ja nopeasti käännöksen jälkeen käsi alas ettei asento aukea. Sivulle tulossa palautin kerran käsipelillä eli rinnasta toisella kädellä ja toisella mahasta, Raisan takaisin oikeaan paikkaan kun sieltä tuppaa lähtemään ilman lupaa. Kuitenkin odotuksia on opeteltu, joten tässä jo vähän vaatimista. Puuttuminen tietenkin hyvin rauhallisesti ja nätisti, eikä Raisa siitä millänsäkään ollut. Tämän jälkeen muuten käännökset paikalla sujuivat hyvin ja ilman pomppuja .  Nyt on miinuksena se että tuppaa jäämään oikeasti tuossa sivulle tulossa taakse ja vähän taakse vinoon. Niitä olen alkanut varovasti korjailemaan. Toisella kiekalla sitten keskityttiin maahanmenoihin, seisomiseen ja luoksetuloon. Kaikki menivät hyvin.

 Illalla taas kaikkia sekaisin. Seuraamista aika helpotetusti tällä erää. Sivulle tuloissa jäi nyt paljon taakse ja otin namin avulla niitäkin nyt helpommin. Olen jättänyt vasemmasta kädestä namia pois, ettei tule sitä pomppua mutta tämä on vielä vähän hankalaa aika ajoin ja välillä onnistuu, joten tähänkin vain vaihtelua. Täytyykin muistaa palata välillä helppoihin. Maahanmenot hyviä, seisominen ok. Luoksetulot sujui myös.