Jaahas taas pitäis muistella minkälaisia jälkiä tuli tehtyä pari viikkoa sitten!

27.7. Tiistai (52): jälleen samoja hommia eli lyhyellä nurmella jäljellä mittaa 100-150 askelta ja satunnaiset tyhjät. Ajoi hyvin ja pystyin jälleen huijaamaan viimeisellä askeleella :(

1.8. Sunnuntai (53): sama homma kuin viimeksi ja pisempi tauko ei ainakaan edesauttanut "huijaamisen" edistymistä eli oli taas aavistuksen enemmän huijattavissa :)

4.8. Keskiviikko (54): sama homma :(

12.8. Torstai (55): viikon tauko jälki hommissa ja nyt pistettiin vähän haastavampaa peliin. Lyhyellä nurmella jäljellä mittaa noin 350 askelta. Siellä täällä tyhjiä ja serpentiiniä ja loppui "ei mihinkään". Eka oli suoraa noin 100 askelta ja pari tyhjää, sitten alkoi serpentiini ja tästä taas suoraa melkein 100 askelta ja serpentiiniä. Raisa ajoi hyvin ja motivoituneesti koko jäljen. Mun mielestä selvästi oli skarpimpi kun jäljell tapahtui yhtäkkiä suoran jälkeen serpentiiniä. Ajoi tarkasti ja ei harhautunut serpentiinillä, samoin tyhjät meni hyvin. Taas seuraava suora hyvällä tempolla ja serpentiinit tarkasti. Todella nopeasti reagoi jäljen loppumiseen ja nyt oli huijaaminen jo siinä ja siinä että ehdinkö laittaa ettei koira nähnyt. Näytti siltä että kuitenkin ehdin :). Hyvä Raikku!

13.8. Perjantai (56): Jälleen haastetta peliin ja samantyyppinen kuvio kuin eilen, mutta mittaa 450 askelta ja tyhjiä enemmän. Tyhjiä oli satunnaisesti ja sitten pari lyhyttä pätkää siten, että joka kolmas askel tyhjä (näitä siten että tuli 3-4 tyhjää "jaksolle") ja tämän jälkeen alkoi aina joka askeleella namia hyvän matkaa. Nyt tempo ei ehkä ihan niin hyvä kuin eilen, mutta ajoi tarkasti ja jaksoi loppuun asti. Ehkä pientä väsymisen tuntua ihan lopussa ja pystyinkin taas huijaamaan helpommin. Satunnaiset tyhjät meni hyvin ja nuo joka 3. askel tyhjä jaksot meni tarkasti ja tuntui että skarppasi niistä jonkin verran. Tuli sellainen tuntu, että täytyy alkaa näitä laittaa kehiin niin löytyy taas vähän jotain uutta haastetta ja ei sitä ruokaa niin helpolla löydy. Serpentiinit ajoi tarkasti löysällä liinalla. Jälleen oli hyvä Raikku, mutta tuntui edellispäivänä vähän paremmalta. Toki tämä jälki tehtiin keskipäivällä paisteessa ja eilinen iltamyöhään.