Ja taas on ties milloin viimeksi kirjoiteltu . Edellisen kirjoituksen jälkeen on kyllä treenailtukin, ainakin jonkin verran. Tosin viime viikolla pidettiin taukoakin pari päivää. Keskiviikkona viime viikolla käytiin vielä kentällä leikkimässä ja ottamassa pieniä pätkiä seuraamista. Tässä ei mitään kummallisuuksia ollut. Sitten olikin pari päivää taukoa kokonaan, paitsi aina ennen ruokaa ne tutut jäävät liikkeet ja samoin on tehty taas pienen tauon jälkeen käskyjen vahvistamista eli istu-maahan-seiso jne. kaikkina variaatioina. Lauantaina käytiin vähän kentällä, mutta kenttä ei ollut enää mitenkään kovin hyvä. Oli vähän sellainen märkä muttei pahasti vielä liejuinen. Tällöin ei hyvä vire, joten leikittiin vain sen verran että jäi hyvä fiilis. Sunnuntai meni sitten Kouvolassa semmassa ja aamulla vesisateessa otin pihassa jäävät, mitkä meni tosi huonosti. Kotiin päästyäni pieni leikki pihassa ja sen jälkeen tulikin sitten mulle vatsatauti, joten Raisa sai ruokansa ihan tekemättä mitään. Maanantai meni myös ilman mitään tekemistä.

 Tiistaina jo herättiin vähän henkiin ja leikittiin pihassa. Seuraamisessa mielestäni matalammassa vireessä, joten enimmäkseen leikin sen minkä jaksoin. Illalla vielä leikittiin sohjossa, kun se tuntuu olevan vähän hidastava tekijä. En siis vääntänyt mitään tottista siihen vaan rätin kanssa leikittiin ja siinä ei sohjot haitanneet. Tänä aamuna sitten tehtiin vähän enemmän tottista omassa pihassa. Haukusta istumaan ja haukusta maahan, palkkana siis patukka. Haukkuessa annoin istu-käskyn ja se meni hyvin. Haukusta maahan ei sitten heti loksahtanut vaan ensin tarjosi hemmetin nopeaa istumista  . No, voi voi kun pyysin maahan, niin en voinut palkata joten uudestaan. Onnistui se maahanmenokin vaikka siinä yritettiin sellaista jännittynyttä versiota puoliksi maassa jne. Mistä palkka sitten tuli, niin oli nopea ja maassa asti. Tässäkin vielä kehuin ja varmistelin, että on varmasti kokonaan maassa rentona ennenkuin palkkauksen merkkisana tulee. Nyt pitää olla tarkkana alusta asti, kun alkaa ottamaan näitä silloin tällöin patukalla ja korkeammassa vireessä. Seuraamispätkiä tuli pari ja niissä oli nyt hyvä vire. Sen huomaa heti, että paikkaa pyrkii vähän edemmäksi kun on hyvässä vireessä mutta ohjailen patukalla taaemmas. Luoksetuloa treenattiin myös lyhyeltä matkalta eli jätin Raisan istumaan ja menin vähän matkan päähän. Patukka oli näkyvillä leuan alla ja pienen jännittymiseni jälkeen kutsuin. Tuli hyvin, mutta jäi istumaan kauas...siis oikeasti kauas. Korjattiin ja palkkasin itse astuen taaksepäin. Otin myös ihan lyhyeltä matkalta hihnapakotteella ja silloin tuli hyvin. Tämän jälkeen taas vähän enemmän matkaa ja tuli jo kohtalaisesti. Vikalla kerralla laitoinkin patukan rinnan kohdalle takin alle niin, että siitä näkyi vain osa ja nyt meni hienosti. Tämä taitaa olla paras paikka ja täytyy katsoa vielä jatkossakin ettei ollut vain vahinko. Vielä ennen ruokaa jäävät namilla ulkona ihan ok ja sitten ruoka, mikä upposi kokonaan jopa kuppi nuoltiin puhtaaksi.

  Illalla treenataan vielä ja sitten onkin mulla huomenna työpäivä, mikä tarkoittaa että ehkä ei jaksa ekan päivän jälkeen treenata. Katsotaan nyt mikä juokseminen siellä töissä sitten on, kun väkeä on vähän. Menen siis huhti-toukokuun ajaksi hätäapuun ja teen molempina kuukausina 14 päivää töitä eli viikolla joitakin päiviä ja jokusen viikonlopun. Kesä taas menee täysin kotosalla. Tuukka on hoidossa parina päivänä viikossa, kuten tähänkin asti ja Tinka on työpäivät mun äidillä. Otetaan vähän irtiottoa äidistä . Raisa on totutettu jo talli/tarhaelämään koko päiväksi, tosin se rontti vaan taitaa nukkua tallissa koko päivän nykyään eikä enää juokse tarhassa niinkuin alkuunsa. Sais kyllä väsyttää itseään vähän enemmän. Toki se lenkillä käy siitä huolimatta, että juokseekin tarhassa.