Aamun tottikset jälleen vähän pisemmät eli otettiin perussettiä. Sivulletuloissa vähän liikaa yritystä, koiralta ja ne meni välillä vähän läskiksi. Mitään ihmeitä ei ollut.

 Iltapäiväruoka taas samoin jaettuna ja eka pätkä taas seuraamiset, sivulletulot, luoksetulot ja seuraamisten jälkeen liikkeestä istuminen pari kertaa, mikä meni muuten hienosti. Nyt olikin sitten Raisan vuoro loistaa ja se teki hienoja sivulle tuloja, samoin kääntymisiä paikalla molempiin suuntiin ilman mitään apuja! Siis ihan normiasennossa käännyin ja Raisa korjasi rintamasuunnan samaan suuntaan ilman pomppuja (taisi joku tulla, mutta siis enemmän ne tassut maassa). Samoin seuraamisessa hienosti meni käännökset, jopa täyskäännös, käsi irti kuonosta. Luoksetuloissa vain tehty tsemppiä. Iltapäivän toinen kiekka keskittyi taas niihin toisiin asioihin ja nekin menee hyvin.

 Illalla taas koko settiä ja sama meno jatkui eli sivulletulo on mennyt päänuppiin, jopa niin että syönnin jälkeen kun laitoin aamun ruuan kuppiin ja seisoin kuppi kädessä, niin Raisa tuli sivulle tillittämään . Tarkoituksen ei ollut koittaa, vaan jostain muusta syystä pysähdyin kupin kanssa ja Raisa päätti tienata vähän lisää ruokaa. Perusasentokin alkaa olla aika hyväpaikkainen, ei jää niin mun taakse ja on suorassa, tosin tätä on tarkkailta koko ajan ettei pääse lipsumaan. Luoksetulossa tein taas tauon jälkeen vinosta eteen tuloja ja nyt onnistui hyvin. Lenkillä tein yhden vauhtiluoksetulon, kun oltiin jo pihassa niin Raisa paineli edellä menemään. Pysähdyin ja Raisa huomasikin tämän aika pian. Siitä lähdin juoksemaan karkuun ja kutsuin ja käännyin ympäri ennenkuin Raisa saavutti. Tähän saatiin vauhdikas eteen istuminen namilla. Vauhti luoksetuloja täytyisi nyt ottaa eli heti huomenna.

 Mä olen niin fiilistellyt koko päivän noilla Raisan edistymisillä. Kyllä se nopeasti sitten meni jakeluun, mitä toivotaan ja kun se on niin söpö ollessaan tomera. Tosi tomera se on tottiksen päätyttyä .  Pientä mutinaa sieltä kuuluu, kun yritetään fiilistellä. Illalla laittelin Raisan yksiötä vielä kuntoon ja eiköhän se huomenna illalla muuta aina yöksi omaan pesään. Yksiössä oloa on jo harjoiteltu valmiiksi kalutun hirven luun kanssa, eikä Raisa ole huutanut mun perään eikä silloin kun olen tullut kuuloetäisyydelle. Raisalla on siis oma sisätarha (kaakeloitu ja lattialämmityksellä tietenkin ), josta luukun kautta pääsee vielä isompaan tilaan talliin (ns. kylmä tila mikä ei pakkasen kuitenkaan pakkasen puolella) ja sieltä jälleen luukun kautta ulkotarhaan (tässä on kyllä sulkemismahdollisuus). Hyvin on Raisa jo käyttänyt luukkua eli eipä tuolla kauaa kestänyt kun keksi miten heilurista pääsee läpi. Sellainen on siis toistaiseksi Raisan oma yksiö. Voihan se olla että jossain vaiheessa tilaa rajataan, jos tarttee tehdä enemmän lämmitettyä sisätarha tilaa . Toistaiseksi Raisa kuitenkin saa pitää kaiken tilan, kun sinne sitten joskus muuttaa.