Treenailtu on jatkuvasti elikkä seuraaminen alkaa olla aikas kivaa. Paikka on hyvä ja käännökset sujuu melko jyrkkinä. Seuraamisessa tehty jokunen kerta jo pysähdyksiä ja istuminen ollut nopea, tosin olen antanut pienen pakotteen. Täyskäännöstä kokeiltiin tänään pari kertaa ja sitä täytyisi alkaa myös työstämään nyt lelupalkkauksella. Palkkana olen vaihdellut tottiksessa pallojen ja patukoiden välillä. Palloleikissä olen ottanut mukaan kahden pallon leikkiin sellaisen, että seison paikallani (kuten luoksetuloissa, noudossa) ja Raisa tulee lujaa mua kohti, jolloin aukaisen jalat ja saa toisen pallon jalkojen välistä juosten. Tähän on tullut sellaista, juostaan lujaa kohti-asennetta, tosin katsotaan mihin se myöhemmin johtaa . Onko mulla polvilumpiota sitten joskus enää . Vauhtiluoksetuloon voisin nyt seuraavaksi kokeilla jalkojen välistä palkkausta pitkästä aikaa, kun siihen on nyt tullut selvempi sävel. Kun taas josku pääsen ottamaan vauhtluoksetuloa. Muuten luoksetulon eteen istuminen on aika hyvä nykyään. Tänään oli matkaa ja vauhtia jo jonkun verran ja tuli suoraan istumaan. Painostan, ettei tökkää niin pahasti ja se kumartuminen on auttanut jonkin verran, samoin polvien koukistaminen. Sivulle tuloa on otettu myös välillä ja siinä piti jokusen kerran hommaa muistutella, että taas tuli mieleen mikä se on. Mennyt jopa ihan nopsaankin.

 Jääviä liikkeitä on tehty välillä ja ne on aikas hyviä, tosin olen itse väärinpäin. Paikallaoloa treenailtu ruualla ja hyvin on onnistunut. Samoin sivulla maahanmeno sekä istumaan nouseminen. Paikallaoloajat on olleet vielä lyhyitä, mutta selkä koiraan päin ja toistaiseksi on ollut tarkkaavainen. Eteenmenoa on treenailtu lelulla ja tänään tehtiin 50 askeleen matkalta. Hetsasin tosin lelulla ja jätettiin yhdessä se tuohon oman kentän päätyyn. Vauhti oli hyvä ja meni suoraan. Pikkuhiljaa voisi kokeilla, ettei Raisa näe lelun laittoa ja lyhentää matkaa, mutta tuttu paikka. Päästäisiin siinäkin eteenpäin.

 Treenailtu on vähän kerrallaan ja uuttakin otettu kuvioon mukaan. Jatkamme siis harjoituksia ja leiriltä sain ajatuksia myös tottikseen. Kiitos Parviaisen Teemulle, että käskit miettiä eikä vain tehdä . Viime aikojen kiireessä on todellakin tullut vain tehtyä eikä mietittyä mitä teen ja mihin pyrin. Nyt taas on pahimmat kiireet ohi ja kun keskittyy hommaan, niin tuntuu heti paremmalta. Jatkamme taas....