Tänään taas on jäljestetty urakalla eli aamulla tehtiin samalla reissulla kun vein Tuukan hoitoon, niin sataman alueelle jälki. Mittaa oli nyt sellainen 25 metriä ja pari pätkää oli nameja vain varpaiden kohdalla, muuten pari namia per askel. Alussa jälleen vauhtia ja touhotusta, mutta heti on hommassa hyvällä imulla. Meni hyvin pätkät missä oli vain yksi nami. Kävi läpi aika kivasti koko askeleen ja löysi sitten namin, toki jossain taisi vähän mennä vauhdilla askeleen (ei muuten rynni) ja on vaikeaa olla tarkkana että käydään koko askel. Näiden yksi nami per askel jälkeen meni oikeastaan paremmin kaksi namia pätkät. Poimi paremmin myös kannan namin vaikka niitä tahtoo jäädä. Jonkun kerran jouduin stoppaamaan kun meinas mennä ohi jonkun askeleen (ehkä kolme-neljä kertaa). Loppua kohden pääsee hyvin rytmiin.

 Iltapäivällä jälleen jälki kun hain Tuukan hoidosta. Tehtiin taas tuohon Jyväskylän tien varteen ja samanlainen kuin aamulla. Meni aikalailla samaa rataa, ehkä vähän enemmän jouduin puuttumaan mutta on tosi hyvä jäljestäjä. Siinä on niinkuin sellainen tekemisen meininki. Jatkamme siis harjoituksia kun on luvattu lämpöasteita vielä.

 Nyt mä muuten taas tiedän mistä ne perskannikat on tulleet kipeiksi. On päässyt unohtumaan tämä namien kyykkiminen jäljelle ja tuntui jopa luksukselta kun välillä tiputin vain yhden namin. Tänään sai sitten vähän lisäjäykkyyttä kun kuntonyrkkelyissä tehtiin pakaralihas treeniä. Kävelenköhän mä huomenna tai paremminkin tallaankohan mä jälkiä .