Tottiksia on tehty joka päivä. Torstaina oltiin yhteistreeneissä ja Raisan kanssa otettiin seuraamista, eteen istumista ja vauhtiluoksetulo. Seuraamiset ok ja pikkukäännökset. Luoksetulon eteen istumista otettiin merkkikujalla, mutta helposti sieltä se vinous meinaa tulla. Nyt annoin vähän apuja ja saatiin heti hyvä. Vauhtiluoksetulo ok.

 Perjantaina seuraamiset ok ja paikka on nyt ollut aika hyvä, takana, kunhan muistan vielä pitää sen "väljyyden" sivusuunnassa ettei paina. Luoksetulot yhtä takkuamista eli se vinous sieltä taas tuli esiin ja mä en kestä edes sitä sentin vinoutta . No, ehkä ei ihan sentin mutta edes sitä lievää. Sain kuitenkin jalkaohjauksella sen suoraksi, mutta ei siitäkään mitään tule. Lopetettiin kuitekin sitten siihen, kun tuli kerralla suoraan.

 Tänään sitten seuraamiset hyviä ja pari-kolme pätkää otettiin. Luoksetuloon pyysin Tuukkaa avuksi ja saikin pidettyä Raisan vaikka vähän nostatin. Nyt oli sellaiset viritelmät, että ei jäänyt vaihtoehtoja miten tulee eteen istumaan. Tein merkkikujan ja mun varpaiden eteen pystyyn poikittain sopivan kokoinen kakkosnelosen pätkä. Oli sen verran hyvän kokoinen lankku, että Raisakin stoppas aika upeasti eikä tullut tökkimään. Jouduttiin tietty ottamaan ensin ihan läheltä ja avuilla, kun meinas kiertää koko viritelmän. Kun pari kertaa tuli siihen oikeaan paikkaan, niin sitten vähän nostatusta ja matkaa 10 metriä. Tässä tuli tosi hyvin ja suoraan, kun ei käynyt tökkäämässä mun takin alla (senkin on vielä keksinyt) ja nyt se oli sellainen toivottu versio. Jatkamme siis näiden hyvin näkyvien viritelmien kanssa vielä jonkin aikaa ja sitten aletaan pienentämään näitä merkkejä. Mutta HYVÄ RAISA, siitä jatketaan...