Ja taas sama itkuvirsi ettei meinaa muistaa mitään, kun ei ole ehtinyt/jaksanut kirjoittaa. Työn alkaminen on ottanut voimille, mutta treenattu silti on .

15.8. Sunnuntai (57): Ei muista mittaa, mutta taisi olla lyhyempi kuin edelliset. Lyhyellä nurmella ja enemmän tyhjiä jaksoittain eli joka kolmas askel tyhjä noin 10 askeleen pätkällä ja sitten taas joka askeleella ruokaa pisempi pätkä. Pieni pätkä serpentiniä muuten suora ja päättyi taas ei mihinkään.

16.8. Maanantai (58): Lyhyehköllä nurmella ja mittaa 300 askeleen tietämillä. Mukaan mahtui jaksoittain joka kolmas askel tyhjä, serpentiiniä ja nyt tein kulman ilman nameja. Jälki päättyi ruokapurkkiin. Raisa ajoi hyvin ja kulman selvitti hienosti ilman suurempia ongelmia, meni oikeastaan aika mallikelpoisesti.  Ruokapurkilla maahan käskyn kera.

19.8. Torstai (59): Aamulla jälki pitkällä heinällä ja samantyyppinen kuin edellinen, mutta kahdella kulmalla ja ilman serpentiiniä. Raisa ajoi tarkasti ja eka kulmassa ihan pieni tarkistus. Tyhjät meni hyvin ja toista kulmaa en ihan tarkkaan muistanut missä on ja katselin eteenpäin suurinpiirtein kulman kohdalla, kun Raisa teki mallisuorituksen kulmatyöskentelystä ja mulla loksahti suu auki. Eikä tuossa ollut edes niin pitkä heinä, että Raisa olisi mennyt uraa pitkin sillä mä en nähnyt kulmaa etukäteen. Loistotyttö ja purkilla maahanmenoa odotin, että Raisa hiffais mennä itse maahan ja niin meni. Mittaa jäljellä noin 300 askelta.

20.8. Perjantai (60): Lyhyellä nurmella ja kukkien joukossa :). Tämän jäljen olisi voinut jättää väliin . Aikalailla alussa joku tökkäsi Raisaa silmään, kun oli ottamassa makupalaa. Säikähdin jo, että ampiainen pisti kun Raisa alkoi jalalla hieroa silmää ja hyppy sivuun oli ihan komea. Mutta ei silmä turvonnut, joten kyse oli jostain muusta isommasta öppiäisestä mutta suoraan silmään se joka tapauksessa lensi. Jatkettiin jäljen ajamista ja eka kulma meni vielä ihan ok. Toisella suoralla sitten näitä ihme öppiäisiä hypähteli makupaloista ja Raisa säpsähteli niitä karkuun. Meille tuli jopa pattitilanne, kun Raisa meinas jättää homman mutta minä en ja niin päättäväiset laitoin Raisan jäljestämään. Toinen kulma aika ok ja vika suoralla meni jo paremmin, mutta asenne oli huono. Korjausjäljen tekoon seuraavana päivänä. Mittaa tällä jäljellä oli noin 350 askelta. Onni onnettomuudessa oli se, että mulla oli myös patukka mukana ja loppupurkin jälkeen sai myös patukan.

21.8. Lauantai (61): Lyhyempi jälki kuin edellinen ja taas lyhyellä nurmella. Jokunen pätkä joka kolmas askel tyhjä ja pari kulmaa. Nyt meni jälki paremmin kuin edellispäivänä eikä mitään hyökännyt maan uumenista pikku-Raisan kimppuun :). Loppupalkan lisänä patukka leikki.

23.8. Maanantai (62): Lyhyellä nurmella taas ja mittaa muistaakseni noin 350 askelta. Raisa oli vähän vauhdikkaamman oloinen ja ei ihan niin keskittynyt kuin yleensä. Jouduin jarruttelemaan vauhtia, mutta kuitenkin kävi joka askeleen läpi. Kaksi kulmaa ja tyhjiä jaksoittain (noin 20 askeleen jaksolla).  Eka kulman ajoi suht hyvin (tyhjiä askelia kulmassa on 3-4) ja toisessa kulmassa vähän nypytin hihnalla muutaman kerran, kun oli huolimaton ja paransi vähän. Loppupalkalla meni hyvin maahan itsenäisesti.

24.8. Tiistai (63): Aamulla suora jälki jolla mittaa 200 askelta ja joka askeleella nami. Ajoi nyt paremmin eli ei tarvinnut jarrutella ja keskittyi ok. Loppupurkilla itsenäisesti maahan.

27.8. Perjantai (64): Jälleen lyhyehköllä nurmella 200 askelen suora ja joka askeleelle namia. Ok.

28.8. Lauantai (65): Vieraassa paikassa jälki, kasvustona heinää ja puna-apilaa ja aika kova pohja. Mittaa tuli taas sellaiset 350 askelta ja tyhjiä jaksoittain sekä kaksi kulmaa (oikealle ja vasemmalle). Ajoi rauhassa ja tarkasteli joissain paikoissa jotain uria vähän. Ekassa kulmassa jarruttelin ja toisessa löysä liina, jolloin meni vähän yli mutta ratkaisi hyvin itse. Purkilla maahan hitaasti. Ei mikään huippu jälki, mutta ihan kohtuu ok.

 Nyt taidan tehdä vähän lyhyitä jälkiä ja suoria sekä laittaa pientä yllätystä kehiin.